Hinta

25,90 €

Ostoskorissa 0 kpl
Hitulaiset yhdistävät voimansa
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
  • Suositusikä: 7+

David O'Connell

Hitulaiset yhdistävät voimansa

Taisto hitulaisten pelastamiseksi on alkanut!

Ketterän on yhdistettävä kolme erilleen joutunutta hitulaisklaania päihittääkseen lopullisesti ilkeän Klaudia Kavaliston ja hänen kummituksensa. Samalla Ketterän on estettävä Klaudiaa — ja muitakin — korjaamasta legendaarista Trokanisin peiliä, joka ehjänä voisi tuhota kaikki hitulaiset kaikkialla maailmassa. Kilpajuoksu viimeisen peilinsirpaleen luo alkaa, mutta roistot ovat jatkuvasti Ketterän kintereillä. Ehtiikö hän löytää sirpaleen ajoissa pelastaakseen itsensä ja kaiken, mitä hän rakastaa?

Hitulaiset yhdistävät voimansa on kolmas ja viimeinen osa huikean taianomaista Hitulaiset-sarjaa, jossa pikkuruiset hitulaiset seikkailevat ihmisten maailman liepeillä.

David O’Connell on kirjailija ja kuvittaja Lontoosta. Hän pitää tarinoista, joissa on taikuutta ja hirviöitä — erityisesti, jos nämä ovat hassuja hirviöitä. Hänen lempimakeisiaan ovat kirpeät kolapullot.

Seb Burnett on kuvittaja Bristolista, Englannista. Hän työskentelee ohjaajana, hahmosuunnittelijana ja kuvittajana johtamassaan animaatioyhtiössä. Hän rakastaa luoda outoja ja eksentrisiä hahmoja, ja hänellä on aina mukanaan kynä ja paperia kirjoittaakseen ylös eriskummalliset ideansa.

Alkuperäisteos: Smidgens United
Suomentaja: Annukka Kolehmainen

Suositusikä 7+

  • Suositusikä: 7+