Hinta

25,00 €

Ostoskorissa 0 kpl
Olipa kerran ongelma
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
  • Suositusikä: 4+

Kobi Yamada

Olipa kerran ongelma

Mitä ongelmilla tehdään? Mihin niitä edes tarvitaan?

Tämä on tarina lapsesta, joka saa erityisen sitkeän ongelman. Ensin hän yrittää jättää sen huomiotta ja sitten hätistää sitä pois, mutta mikään ei auta. Mitä kauemmin lapsi ongelmaa välttelee, sitä suuremmaksi se tuntuu kasvavan. Mutta kun hän lopulta kerää rohkeutensa ja kohtaa pulmansa, se osoittautuukin aivan toisenlaiseksi kuin hän on luullut!

Olipa kerran ongelma on tarkoitettu lukijoille, joilla on joskus ollut ongelma, jonka he ovat toivoneet vain katoavan tiehensä. Se inspiroi katsomaan ongelmia tarkemmin ja pohtimaan, miksi ne ovat ylipäätään olemassa. Vain niin voimme päästä perille niiden tarkoituksesta ja saada samalla selville jotakin ihmeellistä — sekä ongelmistamme että itsestämme.

Kobi Yamada on useiden inspiroivien lahjakirjojen ja ideoiden luoja. Hän asuu onnellisena elämänsä rakkauden ja kahden huippuhauskan lapsensa kanssa Yhdysvaltojen luoteisrannikolla, missä hän saa uskoa ideoihinsa joka ikinen päivä. Hän tuntee olevansa maailman onnekkain ihminen.

Mae Besom aloitti uransa hahmosuunnittelijana valmistuttuaan Sichuanin kuvataideakatemiasta. Rakkaus kuvittamiseen vei kuitenkin pian voiton, ja Mae työskentelee nykyään täysipäiväisesti lastenkirjojen kuvittajana. Lumoaviin kuvituksiinsa hän luo tekstuuria ja valoa perinteisin menetelmin, lyijykynällä ja vesiväreillä.

"Vaikka kaikkia ongelmia ei helposti selvitetäkään, tämä kirja on kauniisti kuvitettu muistutus sen mahdollisuudesta."
— Booklist

Alkuperäisteos: What Do You Do With a Problem?
Suomentaja: Raija Rintamäki
Kuvittaja: Mae Besom

Suositusikä 4+

  • Suositusikä: 4+