Hinta

29,00 €

Ostoskorissa 0 kpl
Lohikäärmeitä ja vaahtokarkkeja
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
  • Suositusikä: 4+

Asia Citro

Lohikäärmeitä ja vaahtokarkkeja

Kun Sara löytää äitinsä tavaroista hohtavan valokuvan, hänelle paljastuu huikea salaisuus. Saran kodin takapihalla on lato, jonka mystiselle ovelle läheisen metsän taikaotukset tulevat hakemaan apua. Tällä kertaa takapihalle ilmestyy sairas lohikäärmevauva, ja Sara alkaa yhdessä kissansa Sassafrassan kanssa selvittää, mikä pienokaista vaivaa. Onnistuvatko he auttamaan lohikäärmettä ennen kuin on liian myöhäistä?

Lohikäärmeitä ja vaahtokarkkeja aloittaa uuden useita palkintoja voittaneen Sara ja Sassafrassa -sarjan, joka on täynnä taikaolentoja, arvoituksia ja seikkailuja. Jännittävän tarinan ohella kirjat tutustuttavat lukijan myös hauskalla tavalla lasten omiin tiedekokeiluihin. Helppolukuinen kirja viehättävine kuvineen tempaa jokaisen lapsen mukaansa!

Suositusikä 4+

Asia Citro oli ennen tiedeaineiden opettaja, mutta nykyään hän leikkii kotona kahden lapsensa kanssa ja kirjoittaa kirjoja. Hänellä oli lapsena Sassafras-niminen kissa. Sassafras söi mielellään hyönteisiä ja sen lempilelu oli muovinen ihmisnenä, jota se kantoi kaikkialle. Asia ei ole vielä löytänyt takapihaltaan lohikäärmettä, mutta tarkkailee ympäristöään aina — kaiken varalta.

Marion Lindsay on lastenkirjojen kuvittaja, joka rakastaa tarinoita ja tunnistaa onnistuneen tekstin. Hän piirtää mitä tahansa ja ihan kaikkea, mutta viettää aivan liian paljon aikaa kissapiirrosten parissa. Joskus hänen on suorastaan pakko piirtää koiria tasapuolisuuden vuoksi.

Alkuperäisteos: Zoey and Sassafras — Dragons and Marshmallows
Kuvittaja: Marion Lindsay
Suomentaja: Jade Haapasalo

  • Suositusikä: 4+