Hinta

28,90 €

Ostoskorissa 0 kpl
Seikkailijat ja yllätysten lomamatka
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
  • Suositusikä: 7+

Jemma Hatt

Seikkailijat ja yllätysten lomamatka

Seikkailijat ovat lähdössä minibussilla yllätyslomalle Portugaliin, kun heidän ystävänsä Maye ilmoittaa, että Pariisissa on tekeillä jonkinlaista vilunkipeliä. Vaikka asia ei kuulosta kovinkaan jännittävältä, päättävät Seikkailijat silti lähteä paikan päälle — seikkailun mahdollisuutta kun ei ikinä voi jättää väliin!

Perillä lapset saavat huomata, että jotain on todellakin tekeillä. Loganin käteen tyrkätään väkijoukossa salaperäinen kirjekuori täynnä koordinaatteja, ja seuraavaksi Mayen tutkijaveli siepataan! Kun Seikkailijat lähtevät kidnappaajien perään, alkaa kilpajuoksu Euroopan halki — ja paljastuu, että kaiken takana on taas kadonnut egyptiläinen aarre, jota roistot tavoittelevat.

Seikkailijat ja yllätysten lomamatka on arvoituksia ja aarteita vilisevän Seikkailijat-sarjan neljäs osa. Lähde lasten ja Barney-koiran kanssa eeppiselle matkalle, joka vie heidät aina Ranskan Alpeilta Rooman muinaisille raunioille perässään kenties suurin vaara, jonka he ovat vielä kohdanneet!

Jemma Hatt on Englannin Kentissä asuva kirjailija. Hänen Seikkailijat-sarjaansa ovat innoittaneet ne monet seikkailukertomukset, joita hän itse luki lapsena. Seikkailijoita on myyty eri maissa jo yhteensä yli 60 000 kpl.

Suositusikä 7+

Alkuperäinen teos: The Adventurers and the Continental Chase
Suomentaja: Jade Haapasalo

  • Suositusikä: 7+