Hinta

29,90 €

Ostoskorissa 0 kpl
Pähkinä Jones ja sateenkaaren pää
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
  • Suositusikä: 8+

Rob Biddulph

Pähkinä Jones ja sateenkaaren pää

Viimeistä viedään, Pähkinä Jones!

Pahamaineinen herra Valkonen on päättänyt tuhota värit ja luovuuden kaikkialta, ei ainoastaan Kroman piirretystä kaupungista. Ja aivan kuin siinä ei olisi pahuutta tarpeeksi, hän on nyt kidnapannut Pähkinän äidinkin! Pelastusretken aikana Pähkinän hoksottimien lisäksi testataan hänen ystävyyksiään, kun hän ei suostu uskomaan, että eräällä vastarintaliikkeen taistelijalla ei olisi puhtaita jauhoja pussissaan…

Kaiken lisäksi Pähkinää odottaa Piirretyssä kaupungissa elämänsä yllätys, sillä kaikki ei olekaan herra Valkosessa aivan sitä, miltä näyttää. Kun joku — tai useampikin — pettää Pähkinän ja hänen ystävänsä, pystyykö Pähkinä enää pelastamaan Kromaa ja luovuutta, joka on katoamassa kaikkialta maailmasta?

Pähkinä Jones ja sateenkaaren pää on kolmas ja viimeinen osa upeaa Pähkinä Jones -sarjaa. Sarjan yllätyksiä pursuava päätösosa jännittää, ihastuttaa ja muistuttaa, että jokaisella on mahdollisuus tulla taiteilijaksi ja että suurin voimavaramme on aina rakkaus.

Rob Biddulph on englantilainen kirjailija ja kuvittaja. Hän on julkaissut useita palkittuja lastenkirjoja, ja hän asuu Lontoossa vaimonsa ja kolmen tyttärensä kanssa.

Alkuperäisteos: Peanut Jones and The End of the Rainbow
Suomentaja: Leena Ojalatva

Suositusikä 8+

  • Suositusikä: 8+